top of page

Allt började på
Berghs School Of Communications!

OKgrowth grundare av Berghs School Of Communication.webp

Välkommen till OKgrowth – en digital marknadsföringsbyrå som drivs av kreativa och målinriktade personer. 

Vi är tre grundare med en passion för datadriven marknadsföring och design, och vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga kundupplevelse för våra kunder.

Vi grundades 2021 efter att vi träffades på Berghs School of Communication och delade en gemensam vision om att starta en byrå tillsammans.

Med vår erfarenhet från tidigare roller inom byråvärlden, inklusive Creed Media, Invise och Twigeo, har vi samlat på oss en bred kompetens inom digital marknadsföring, UX- och webbdesign.

På OKgrowth arbetar vi med olika typer av tjänster som är skräddarsydda för ambitiösa bolag.

 

Vi vågar tänka utanför boxen för att utveckla nya marknadsföringsidéer som påskyndar resultaten inom digital marknadsföring och design. Vi tror på att arbeta datadrivet för att optimera kundresan och hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Vi är positiva, kreativa och målinriktade personer som älskar utmaningar. Vi är redo att hjälpa dig att växa och utveckla din verksamhet.

 

Vi är OKgrowth – growth-byrån för nästa generation.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er!

Vårt Team

På OKgrowth har vi ett dedikerat team av entusiastiska och erfarna proffs inom Growth Marketing och UX Design. Vi brinner för att hjälpa företag att nå sin maximala potential och överträffa sina tillväxtmål. Med en datadriven och kreativt inriktad strategi är vi redo att ta din verksamhet till nya höjder. Tillsammans arbetar vi för att forma din framgångsrika resa mot att bli bäst i din bransch. Lär känna oss och låt oss skapa magi tillsammans!

bottom of page